Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Skeive saker > Debatt

Anonym
Opprettet 15.11.2017 av Anonym.
Kanskje er alle bifile ?
Homofile følelser har vært, og er, vanskelig tabubelagt tema fortsatt. Hvis man har opplevd kjærlighet, kameratskap og nærhet i homofil relasjon, har man grunnlag for å bearbeide sine følelser til noe realt og bra. Selvaksept er viktig for folk som sliter.

I praksis kan homofile bli uglesett av kolleger og venner, og det er vanskeligere å få og beholde jobb som åpen homofil. Unge mennesker i dag bør ha rettmessig frihet til å leve som heterofil, bifil eller homofil. Homoseksuelle erfaringer bør anses som gode for alle. Kanskje alle egentlig er bifile?

Det handler ikke bare om retten til partnerskap og ekteskap mellom likekjønnete. Det handler like mye i dag om selvaksept, og muligheter for et godt følesesliv ved åpenhet på jobb og fritid. Det er vondt å skremmes av omgivelsene på grunn av seksuell orientering. Samfunnet bør ha gode tolerante holdninger som er akseptable for homofile, bifile og transpersoner.

Følelseslivet er viktig for enhver person uavhengig av politisk ståsted. Følelser kan bli frynsete og slitne på livets vei, men kjærlighet og kameratskap er verdt mye.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen