Annka sier: God helg, håper solen skinner hos deg og <3
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Tilbakemeldinger > Debatt

Anonym
Opprettet 17.02.2017 av Anonym.
Useriøse profiler
Hei jeg er en voksen mann på 45 som har fast kjæreste, men jeg legger merke til at det virker som det er en rekke useriøse profiler som søker en greie, jeg trodde dette stedet skulle være mer seriøs en andre nettsteder. Forum er dødt for debatter og mange er datert fra 2011 osv. Hvor er moderator, hvordan kan en gi beskjed om noen legger inn perverse bilder for eksempel av pikk og porno... jeg syns også aldersgrensen er for lav, jeg mener det burde være 18 års grense. Søker folk på min alder men kun for å snakke med noen, ikke for one night stands etc. Hvordan rapporterer en inn bilder som bryter reglene?

Hilsen Thinking2M

Svar på innlegg

Skeiv
#1. Postet 02.03.2017 av Skeiv
Hei!

Alle profiler hos oss blir kvalitetssikret. Dersom du likevel skulle se en profil du mener bryter med våre regler anbefaler vi deg å klikke på "Rapporter profil" under personens profilbilde. Vi vil da bli varslet om dette og foreta en grundig undersøkelse av vedkommende.

Kan opplyse om at det ikke er tillatt å legge inn bilder og innhold av seksuell karakter. Dette er noe vi slår hardt ned på, og fører til utestengelse dersom dette skulle gjenta seg etter advarsel fra oss.

Vennlig hilsen
Skeiv :)
Anonym
#2. Postet 02.03.2017 av Anonym
Nei nettopp. Har sett en rekke profiler med bilder som jeg mener bryter reglene her. Hvordan kan en kvalitet sikre et nettsted hvor flere brukere befinner seg?

Dessuten bør det være et trygt sted for ungdommer og voksne. Jeg har type så jeg bare stiller meg uteforstående hvorfor slike bilder kommer gjennom nåløyet.... men takk for svar. Jeg vurderer å slette profilen, jeg har sett forum er datert fra 2011... få skriver innlegg osv.

Gaysir er ikke et alternativ for der er det bare kjøttmarked, jeg håper på å få skeive venner eller normale nett venner. Men få som virkelig åpner seg, en mengde hodeløse profiler uten bilder.
Hvordan sletter jeg min blogg for eksempel... har skrevet mye negativt så jeg vil liksom ikke høres ut som en grinebiter.... blir bare lei profiler som tenker en ting... fins det ingen som seriøst søker kun søker snakke venner. Folk å snakke med...
Annka sier: God helg, håper solen skinner hos deg og <3
Skriv Skriv her Skriv i megafonen