Skeiv på iOS og Android
SKEIV.NO ANBEFALER
hegeslillerom.home.blog/
doendsjo.blogspot.com
din-lokale-nettbutikk.myshopify.com
Skriv en hilsen til alle på Skeiv.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Slik tar du kontakt

Ok, så du har funnet noen du liker på Skeiv.no? Her er 5 tips til hvordan du kan skrive en hyggelig førstemelding – og få svar!
Slik tar du kontakt


Om du vil kontakte en person du aldri har snakket med før, nytter det ikke med et simpelt «hei». Du må vekke vedkommendes interesse. Skriv noe morsomt, noe interessant - og skap en positiv atmosføre som gjør at han eller hun får lyst til å bruke tid på deg.


Bruk fornavnet


Å henvende seg til noen ved å bruke fornavnet deres får dem til å føle seg sett og lagt merke til. I stedet for bare «Hei» kan du åpne med «Hei, Kristin!»


Nevn profilen deres


Fortell at du har lest noe på profilen deres eller sett noe på bildene der, som gjorde deg interessert. «Jeg ser at du liker å danse. Det gjør jeg også!», «Du skriver at du er glad i å reise...».


Still spørsmål


Om du avslutter hver melding med et spørsmål holdes samtalen i gang og du sparer den andre personen for pinlig stillhet om han /hun ikke kommer på noe å skrive. «Du skriver at du er glad i å reise. Hva dine Topp tre reisemål?», «Jeg så hunden din på det ene bildet. Hva slags hund er det?»


Vær kort


En lang førstemelding kan være litt turn-of. Noen få, hyggelige linjer bør holde.


Sjekk rettskriving


Mange skrive- og tegnsettingsfeil kan virke slurvete og useriøs. Og det er du vel ikke? Ta en siste sjekk før du sender meldingen.


Lykke til!

Logg inn
Fødselsdag i dag
Finn en venn eller kjæreste på Skeiv.no