Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Skeive dager hele året på Skeiv.no

Skeive dager begynner å bli et velrennomert arrangement for homofile og lesbiske i hele landet. Her treffes likesinnede og har et fyrverkeri av feiring og markering for oss homofile og lesbiske. Vi i Skeiv.no ønsker å tilby et nettsted som kan by på like mange festligheter som Skeive dager, men hvorfor ha det moro èn gang i året, når du kan ha det gøy hver dag?

Skeive dager

Når Skeive Dager avholdes kan det være lett å føle seg liten i den store folkemengden. For enkelte kan derfor Skeive dager oppleves som kaos istedet for et hyggelig arrangement. Kanskje er også deltagelsen i et arrangement som Skeive dager feil for de som enda ikke helt er åpen om sin legning.

Ved hjelp av Skeiv.no kan du komme i kontakt med likesinnende som er på utkikk etter nøyaktig det samme som deg. Det kan jo være kjekt å ha en arena som Skeiv.no å stifte nye bekjentskaper. Kanskje man ikke er alene neste gang Skeive dager avholdes? Kanskje kan steget ut av skapet være enklere å ta dersom du er bedre forberedt til Skeive dager? Du trenger ikke å stå alene, verken på Skeive dager eller i hverdagen.

Mange har kanskje opplevd å treffe en interessant person på Skeive Dager, men mistet kontakten på grunn av tilfeldigheter? Skeiv.no gir deg muligheten til å kunne møtes på nytt igjen, men denne gangen under roligere omstendigheter hvor man kan bli bedre kjent med hverandre.

En hverdag med Skeive dager?

Skeiv.no er et nettsted og datingside hvor homofile og lesbiske kan finne likesinnede mennesker som opplever hverdagen på samme måte som en selv. Hvorfor leve lukket og i tabu, når man kan leve åpen og akseptert som homofil? Våre medlemmer trenger ikke å holde seg innesluttet de dagene det ikke arrangeres Skeive dager, for her har vi skeive dager hver eneste dag, året rundt!

Vår nettdating har kun ett medlemsskap, dette fordi perfekte skeive dager ikke skal baseres på penger. Hos Skeiv.no skal alle ha samme mulighet for å komme i kontakt med hverandre.
Se for deg at det hadde vært forskjellige prisklasser på Skeive dager, hvor kun de med mest penger får de beste fasilitetene. Er det ikke nok diskriminering som det er?

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen