Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Møteplassen for skeive

Skeiv er Norges møteplass for lesbiske, homofile, bifile og andre skeive. Her kan du komme i kontakt med likesinnede, enten du søker vennskap eller den store kjærligheten.

Hvorfor velge oss

På Skeiv kan du enkelt komme i kontakt med tusenvis av andre skeive, på en hyggelig og trygg måte. Her møter du likesinnede uten fordommer, og kan ta del i et fellesskap som setter pris på mangfold.

Om Skeiv.no

Med tusenvis av aktive medlemmer, får vi stadig tilbakemeldinger fra par som har funnet lykken hos oss. Vi er stolte av å være et fellesskap for skeive, der lykkehistorier skapes. Kanskje er det din historie som skapes neste gang?

Nyttige funksjoner

Skeiv er en møteplass spekket med sosiale funksjoner. Her kan du opprette en profil, søke etter medlemmer utfra dine egne preferanser, dele bilder, sende og motta meldinger, sende venneforespørsler, trykke «liker» på profiler, opprette favoritter, prate i megafonen, se hvem som har besøkt din profil, diskutere i forumet og mye mye mer.

Tjenesten har også avanserte varslingsfunksjoner, samt sikkerhetsmekanismer som blant annet brukerverifisering via SMS. Alt for å gjøre Skeiv til en trygg og sikker møteplass for våre medlemmer.

Hva koster det?

Du kan opprette en profil på Skeiv uten å betale noe som helst. Som gratis medlem kan du søke opp og lese alle profiler, sende meldinger, venneforespørsler og «liker», opprette favoritter og prate i megafonen. Du kan også benytte vårt forum uten å være betalende medlem.

Dersom du ønsker full tilgang til alle våre funksjoner kan du oppgradere til et fullverdig medlemskap. Dette koster kun 49 kr/mnd. ved betaling via bankkort. Medlemskapet er løpende, og har ingen bindingstid. Du står derfor fritt til å avslutte medlemskapet når du selv måte ønske det.

Bli medlem

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen