Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Nettdating for deg som er homofil eller lesbisk

Skeiv.no er nettstedet for deg som er homofil eller lesbisk og som ønsker å stifte nye bekjentskaper med likesinnede mennesker. Skeiv.no kan sies å være en av få tilbydere av nettdating for homofile og lesbiske på nåværende tidspunkt. Uavhengig om man er heterofil eller homofil, har man krav på de samme mulighetene når det kommer til jakten på kjærligheten. Vi som er homofile og lesbiske, vet hvor tabubelagt emne dette fortsatt er. Dessverre.

Skeiv.no kan være en fin møteplass for deg som bare ønsker å snakke med likesinnende om hvordan livet som homofil og lesbisk er. Vi ønsker å være et nettsted for homofile og lesbiske som ivaretar våre verdier og som tar hensyn til våre ønsker.

Homofil og lesbisk nettdating

Det er mange som med erfaring sier at det føles ensomt å være homofil eller lesbisk. En av hensiktene våre i Skeiv.no er nettopp det å tilby en ypperlig arena for deg som er homofil eller lesbisk og som ønsker å komme i kontakt med likesinnede. Ordene; "homofil" og "lesbisk" har siden de fikk sine navn og betydninger vært tabubelagte. Folk som gjennom årenes løp har vært homofil eller lesbisk er blitt sjikanert og uglesett. Dette er ubehageligheter som medfører vegringer for skeive mennesker som ønsker å ta steget ut i verden og vise hvem de egentlig er.

Vi i Skeiv.no mener at det er på høy tid at ord som nevnt; homofil og lesbisk mister sitt tabu. Vi hjelper dere som er i startfasen. På sikt vil slike nettsteder som Skeiv.no ha stor påvirkning i forhold til negativiteten som finnes rundt homofili generelt.

Skeiv.no - Rimeligst nettdating for homofile og lesbiske

Som nevnt overfor er vi en av få aktører som tilbyr nettdating for homofile og lesbiske, men vi er også den rimeligste i forhold til pris. Vi ønsker å være en tjeneste der alle har tilgang til all funksjonalitet, og til en meget lav pris uten noen form for bindingstid. Vi er stolte av å kunne tilby deg den rimeligste nettsiden for homofile og lesbiske som ønsker å treffe nye mennesker.

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen