Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Gaysir og Skeiv.no - nettsamfunn som skiller seg ut

I dag finnes det mange tilbud av nettsider som ønsker at mennesker kommer i kontakt med hverandre. Vennskap, forhold, eller bare en flørt? Det finnes et tilbud for alt. Men dessverre er det få nettsider som tilbyr dating på nett for homofile og lesbiske. Skeiv.no og Gaysir er per dags dato de eneste tilbydere av datingside på internett for homofile og lesbiske. For oss i Skeiv.no er det viktig at homofile også får de samme tilbudene som heterofile. Det er tross alt 2012.

Gaysir og Skeiv

Både Skeiv.no og Gaysir vektlegger kostnader for våre medlemmer. Hvorfor skal andre tjene grovt på deres kjærlighet og lykke? Hadde det ikke vært for drift og driftskostnader hadde både vi og Gaysir kunne gitt dere et nettsted som var tilnærmet kostnadsfritt.

Skeiv.no og Gaysir hjelper deg

Det er viktig å ikke forvikle forretningsaspekt når man snakker om Skeiv.no og Gaysir i samme artikkel. Men begge foretak har som formål å hjelpe deg som er homofil og lesbisk. Vi kjenner til alle hindere og vanskelige problemstillinger. Både Skeiv.no og Gaysir har siden hver sin oppstart hjulpet mange medlemmer som ikke har hatt likesinnede å vende seg til i forhold til rådføring av ubesvarte spørsmål.
Skeiv.no og Gaysir er gode arenaer for deg som er homofil eller lesbisk og som ønsker kontakt med likesinnede. Om du trenger svar på dine spørsmål eller om du søker kjærligheten, spiller ingen rolle. Vi har alltids medlemmer som er ut på utkikk etter det samme som deg.

Tilfeldig at Gaysir og Skeiv.no tilbyr de laveste medlemsprisene?

Det er interessant å se prisdifferansen mellom oss og Gaysir, sammenlignet med datingsidene for heterofile. Det finnes en rekke datingsider for heterofile, men kun to for homofile og lesbiske? Er det slik at man anser markedet for oss homofile så lavt, at man ikke ser verdien i det? Eller er det slik at man ikke tror det er nok homofile til å kunne tjene tilstrekkelig med penger på en slik tjeneste?

Kanskje er det ikke tilfeldig at det er kun oss og Gaysir som tilbyr deg å treffe likesinnede mennesker på nett. Om man snur på flisa, så er kanskje ikke 39,- per måned en stor byrde når lykken er desto høyere?

Skeiv.no er nettsiden hvor du enkelt kan komme i kontakt med andre skeive mennesker. Kanskje møter du ditt livs største kjærlighet hos oss? Vi ønsker deg velkommen som medlem i vårt felleskap!

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen