Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

LLH - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner

De fleste av oss vet godt hva LLH står for. For dere som er nye kan vi si at LLH er en forkortelse for; Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. LLH arbeider for et bedre vern mot diskriminering for alle minoriteter. Samtidig som foreningen ønsker å bedre tiltakene politiet og rettsvesnet skal følge opp hatkriminalitet på.

LLH bruker media aktivt for å spre budskap og informasjon til befolkningen, og mange av landets fylker- og lokallag driver informasjonsarbeid på skoler og universiteter. LLH arbeider også mot diskriminering i utlandet.

LLH - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner

Stort nettverk av LHBT- og LLH organisasjoner

Ved hjelp av lokale LHBT- organisasjoner og andre organisasjoner i Norge er dette et tiltak som er velfungerende på nåværende tidspunkt. LLH på fylkes- og lokallags- basis jobber for at lesbiske, homofile, bifile og transpersoner skal ha trygge møteplasser og at man alltid har noen å snakke med. Alle lagene til LLH har møter for også ikke-medlemmer. I tillegg driver gjerne lagene også kaféer, aktivitetsgrupper, foreldrenettverk, idrettslag og arrangerer fester.

Skeiv.no og LLH - sosiale steder for skeive mennesker

Vi i Skeiv.no ønsker på lik linje med LLH og kunne være et sosialt sted for homofile, lesbiske, bifile og transseksuelle mennesker. Vi mener at det er altfor lite aksept på homofili at det burde være flere lignende plasser, slik at homofile kan sosialisere seg i større grad enn i dag. LLH jobber aktivt for oss skeive mennesker, hver eneste dag. Både Skeiv.no og LLH mener at det ikke skal være noen grunn for skeive mennesker å stenge seg inne eller skjule seg. Vi ønsker å stå sammen med deg slik at du kan fronte deg selv til å oppnå en lykkeligere hverdag. Det er ingen grunn til at homofili skal være tabubelagt. Det er trossalt 2012

Skeiv.no ønsker å kunne tilby en møteplass for skeive mennesker. Om du ønsker nye venner, en kjæreste eller bare flørt, det spiller ingen rolle. Vi kan som LLH tilby en møteplass som passer for alle ønsker og behov.

Kanskje kan du møte din drømmepartner allerede i dag?

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen