Snoppen sier: Hei. Hvordan har du det? Lyst til og møtes? Klem
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 19.06.2017 av Anonym.
Følelser og sex
Det norske Forbundet av 1948 (DnF-48) var en organisasjon som kjempet for Menneskerettigheter for homofile, og dermed for liberalisering av omgivelsenes syn på homofile følelser. Innen DnF-48 ble det politisk uenighet, og en fraksjon startet orgnaisasjonen Homofil Bevegelse (HB) i løpet av 1980-årene. Disse to fraksjoner fusjonerte senere til den nåværende Landsforeningen for Lesbiske og Homofile (LLH) som nå heter FRI.

Homofile følelser og seksualitet synes fortsatt å være tabubelagt. Faktisk sliter homofile med følelsene. Man sliter med egne holdninger i tråd med omgivelsene. Sine egne fordommer mot homofili kan være nådeløst skapt av omgivelsene, og trenger å bearbeides. Folk som faktisk har opplevd forelskelse og kjærlighet – og det har mange både heterofile og homofile – har preferanser i livet. Erfaringene kan gi pekepinn på det som var godt og det som var dårlig.

Man bør ikke kun avfeie seksuelle opplevelser ved å si at de er syndige, og derfor vonde og dårlige. Det går an å bearbeide følelseslivet til noe bra. Følelser kan bli frynsete og slitne, og fordomsfri holdning, kan gi homofile sine naturlige homofølelser. Følelsesmessige problemer ligger i situasjonen. Det verste man kan gjøre er å fortrenge sine egentlige følelser fordi man er redd for omgivelsene. Det bør være rom for følelser.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Snoppen sier: Hei. Hvordan har du det? Lyst til og møtes? Klem
Skriv Skriv her Skriv i megafonen