Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Fritid > Debatt

Skeiv
Opprettet 15.03.2019 av Skeiv, mann, 49 år, Akershus.
Bokanbefaling: Shame on you?
Mili Vada er norsk Makeup Artist med lidenskap for farger og kreativitet. På modig vis forteller hun om de seksuelle overgrepene hun opplevde som barn og beskriver hvordan dette førte til en livslang kamp mot OCD (Obsessive Compulsive Disorder (tvangshandlinger på norsk). Denne boken gir leserne en dypere forståelse av hvordan en slik psykisk lidelse påvirker/gjennomsyrer hverdagen til dem den rammer.

Bokanbefaling: Shame on you?

Å bli utsatt for seksuelt misbruk er traumatiserende og dette påvirker ofrene gjennom livet. De føler ofte skyld og skam for det de har blitt utsatt for. “Shame on you?” er en ærlig og åpenhjertig bok som utfordrer dette skyld- og skambildet. Dette er ikke bare en gjenfortellende stemme, men forfatteren tar også opp de stigmatiserende aspektene ved depresjon, angst og posttraumatisk stressyndrom.

Forfatteren utfordrer de sosiale konstruksjonene og konvensjonelle/tradisjonelle tenkningene rundt angst, OCD og PTSD og tar opp medias rolle i å sementere disse stigmaene. Hun diskuterer også nyttige behandlingsmuligheter for personer som søker hjelp.

Til tross for at hun utsettes for sin egen ødeleggende adferd og kontrollerende tanker er Mili som et lys som skinner i mørket.

Boken lanseres rundt den 15 april 2019, MEN du kan allerede forhåndsbestille den her:
https://www.haugenbok.no/Shame-on-you/I9788230018996

Svar på innlegg

Jorunn
#1. Postet 15.03.2019 av Jorunn
Takk for anbefalingen, virker som en modig dame med en sterk historie <3
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen