Skeiv på iOS og Android
SKEIV.NO ANBEFALER
hegeslillerom.home.blog/
doendsjo.blogspot.com
din-lokale-nettbutikk.myshopify.com
Siggen
Siggen sier: Happy Singles Day venner :)
Skriv i megafonen

Forum >> Skeive saker >> Debatt


Åpne profilen til Hjertevarme

Hei! Søker kontakt med andre gutter (kjæreste), men er åpen for nettvennskap også

Jeg er en gutt på 25 år som søker kontakt med andre gutter og eventuelt en kjæreste (er som én sikkert skjønner: Homoseksuell), og hvis jeg føler tillit til personen: Et forhold. Når det gjelder vennskap, spiller ikke alder noen stor rolle for meg, men når det kommer til kjæreste, så føler jeg at jeg kanskje holder meg innenfor ca. 20-34 år, men vet at kjærlighet ikke er definert av alder, så hvis du er litt over 34 år, så gjør ikke det så mye, for jeg er åpen for nettvennskap også. Bare å sende melding. :)

Beskrivelse av meg selv har jeg lagt inn på profilen min. Grunnen til at jeg er anonym, er fordi jeg ikke ønsker at alle skal vite om akkurat dette ved meg ennå. Å gå inn på en nettdatingside er ikke likt meg i det hele tatt. Blir beskrevet som en rolig, hjertevarm og reflektert person, men er også ganske snill, dog kan være oppriktig, men som regel på en hyggelig måte. Overser meldinger og innlegg jeg ikke finner seriøse/har baktanker, eller som ikke er høflige/hyggelige.

Har valgt å poste et første innlegg i forumet, og kan legge til at jeg er en ganske hjelpende person. Hjelper ofte andre med psykiske ting etc.., og er en du kan prate med. Liker å snakke om dype temaer.

Jeg er dog også åpen for vennskap, så hvis en gutt eller jente vil bare være nettvenner, så er det greit for meg. :)

Jeg er opptatt av at folk som prater med meg, uansett hva de søker: Vennskap eller kjærlighet, skal føle seg trygge, og derfor så er det sånn at jeg gir en person god tid til å bli kjent med meg før noe eventuelt møte i virkeligheten, og jeg beviser hvem jeg er før noe slikt møte, som alltid er i åpenhet og i dagslys, og forventer det samme fra den andre personen også. Jeg liker dog å bli kjent med mennesker først, og for de som søker vennskap, er jeg nok mest aktuell som en nettvenn. Jeg føler at tillit er kjempeviktig, men dessverre ofte undervurdert. Derfor er det best å ta seg litt tid til å bli kjent med meg først. Så lenge du er høflig, oppriktig og er seriøs i hva du søker og sender meg av innlegg/meldinger, så kan vi alltids ha kontakt. :)

Jeg er ikke pålogget på nett hver eneste dag, men relativt ofte.
Ingen har besvart dette innlegget!