Skeiv på iOS og Android
SKEIV.NO ANBEFALER
hegeslillerom.home.blog/
doendsjo.blogspot.com
din-lokale-nettbutikk.myshopify.com
Skriv en hilsen til alle på Skeiv.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Åpne profilen til henrik3

Et lite råd til skeiv.no

Jeg ser øyeblikkelig flere ting dere kan endre på for å få flere aktive brukere. Når jeg åpnet siden på laptop tilpasset den seg ikke skjermen min. Jeg fikk en veldig smal side midt på skjermen. Skriften var liten, og jeg måtte maksimere siden i nettleseren til 150% for at den skulle passe bedre, og ha lesbar skrift.

Det andre rådet jeg har er å ikke gå i samme fella som møteplassen.no. Der kan man ikke sende meldinger til hverandre uten å betale. Derfor er det få aktive brukere der. Dere må altså la alle kommunisere greit for å lokke dem inn, og så tjene penger på noe annet. 

Det burde også være mulig å søke på brukere som er online, i tillegg til andre ting. Jeg burde også kunne søke på aktiv og passiv, transperson eller hva det nå er man er ute etter? 
Åpne profilen til 0123456789ABCDEF
Hei Henrik :) Hyggelig å se deg her.

Enig med deg om at å tillate gratisbrukere å snakke med hverandre vil øke populæriteten til Skeiv.no dramatisk. Håper utviklerne av Skeiv leser Forum :)
Åpne profilen til Qrishna
Trodde det var noenlunde likt GS da jeg ble medlem og gikk gjennom tidenes informasjonsutfylling, som er ganske fint i grunn.

Derimot ble jeg sjokkert over at man ikke skal få lese EN eneste melding, se besøkende, likes eller tom. venner Det er absurd. GS er smart og tillater et visst antall meldinger og alt det basiske gratis. ALLIKEVEL har jeg betalt der for å få tilgang til folks bilder osv. Dessuten jo flere folk, dess mer utvalg.

Skeiv.no har potensiale til å bli det mer seriøse søskenet til GS med fokus på varige forhold men da må dere gjøre noen justeringer som gjør at folk ser det er verdt å komme hit, og så betale for å bli lagt mer merke til og få tilgang til hele besøkslisten, flere meldinger, ha flere venner. Samt inkludere transpersoner.
Fram til det er det bortkastet tid å være her når man ikke har noen godbiter og får alt annensteds.
Lykke til, det kan bli meget bra
Åpne profilen til Sara2000
Jeg er enig i hva du sier. Det er også veldig vanskelig å finne folk på denne nettsiden når det både er for få aktive brukere, i tillegg til at flere av oss tilhører en allerede liten minoritet. Det er få selv i de store byene.