Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Skeive saker > Debatt

annetrans
Opprettet 10.12.2023 av annetrans, mann, 61 år, Akershus.
Litt om min historie
Helt siden jeg var tenåring har jeg følt meg mer som jente enn som mitt biologiske kjønn som er gutt. Noe utpreget maskulin har jeg aldri vært, og som tenåring begynte jeg å bruke jenteundertøy. Ble ikke opphisset av det, det bare føltes mer naturlig enn gutteundertøy.
Også seksuelt har jeg følt meg som jente. Jeg liker både gutter og jenter, og i tenåra fantaserte jeg om sex med begge kjønn. Men jeg føte meg mest i "jenterollen", aldri vært den pågående typen. Har sex med begge kjønn, men debuterte med gutter.
Da jeg var en 14-15-år ble jeg kjent med en eldre gutt i området der jeg vokste opp. Som mange i den alderen kikket vi på pornoblader og noen ganger ronka vi sammen.
En dag spurte han om vi skulle ronke hverandre. Jeg var usikker, men sa ja. Det var rart, men deilig opphissende å holde i en annen gutts pikk.

Det ble jo ikke med den ene gangen. Han spurte snart om ikke jeg kunne ha på meg noe jenteundertøy. Han fant frem en truse og knestrømper. Jeg tok det på meg og gjett om han ble kåt. Mens vi ronka hverandre, bøyde han seg frem og begynte å suge meg. Gud, jeg var i himmelen, det var så godt. Jeg ville suge ham og, så vi la oss i det jeg skjønte var 69 og sugde hverandre.
Det var første gang jeg hadde sex med en gutt. Men ikke siste gang. Siden den gang bruker jeg jenteundertøy, utenpå mest mulig unisex.
Liker sex med jenter og, men det er ikke alltid så lett å finne jenter som liker sex med en gutt/mann som liker å kle seg og føle seg femi.
Sånn, det var min lille historie om min oppvåking.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Skeiv.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen